Retraite voor jongvolwassenen / AYA's

Met inachtneming van de richtlijnen vanuit de overheid mag de Hof van Kairos vanaf medio juni 2020 weer open! Van 7 t/m 10 juli vindt de 4-daagse retraite bij kanker voor jongvolwassenen / AYA's plaats.

Je bent volop bezig met leven en plotseling trekt de ziekte kanker aan de handrem. Alles staat op zijn kop, je komt in een achtbaan terecht en er is nauwelijks tijd voor contact met jezelf.

Het leven weer oppakken is lang niet altijd makkelijk. Je omgeving leeft in sneltreinvaart door, terwijl jij in het boemeltreintje zit, vaak omringd door patiënten die ouder zijn dan jij. Vragen als ‘Wat is er nou echt belangrijk in mijn leven?’ en ‘Wie ben ik nu, na alles wat ik heb meegemaakt?’ kunnen je sterk bezighouden. Ook lichamelijke en mentale problemen als pijn, vermoeidheid, stress, angst en zorgen over je toekomst, kunnen je dwars zitten. Dan kan het helpen om een paar dagen ruimte te nemen voor jezelf en stil te staan bij wat jij op dit moment van je leven nodig hebt.

Ben je eraan toe om een paar dagen écht voor jezelf te zorgen en hernieuwde energie op te doen? Stuur dan een mailtje naar info@hofvankairos.nl of bel 0543-563763 en neem een kijkje op de website www.hofvankairos.nl.

Kosten zijn naar draagkracht 200, 300 of 400 euro. Deze bedragen zijn inclusief verblijf op een eenpersoonskamer, programma en lekkere vegetarische maaltijden waarin rekening wordt gehouden met eventuele dieetwensen. Als deze bijdrage te hoog is voor jou, dan is sponsoring mogelijk. Neem hiervoor contact op met de Hof van Kairos.

Contact

Ria Hengeveld
0543-563763

Datum

dinsdag, 7 juli, 2020 tot vrijdag, 10 juli, 2020

Locatie

De Hof van Kairos
Vosseveldseweg 17
7107 AD Winterswijk-Kotten
0543-563763